Wednesday, February 6, 2008

23.09.2007

Varajane äratus. Täpne start. Taadid olid eelmisest korrast õppust võtnud. Suund Mtskheta - kunagise päälinna poole. Loodetud meestelaulu ei kuulnud :(, ehete šoping. Järgmine sihtkoht Uplistsikhe. Väga nummi koht. Koobaslinn (1 aastatuhat e. Kr), kus on mäekülje sisse rajatud saalid, altarid jne. Põhjalikuks tutvumiseks kulus ca 2 tundi.

Nälja kustutamine Gori linnas - kala!!!, väga hää oli. Gori linnas on Stalini kuju, ühtegi silti küljes ei ole, kohustulikud fotografeerimised. Stalini muusemi jätsime vahele.
Tagasiteel üritasime leida hotelli Mtskhetast saadud brošüüri abil, kuid seda üritust tabas ebaõnn. Meil oli teadmine, et mammi juurde tagasi ei taha ning taatidest on kah juba villand.
Priidul ja Janikal oli asja haiglasse, teised jätsid taatidega hüvasti Tavisubleba väljakul.

Alvar, Rein ja Raul läksid hotelli otsingutele. Mina, Maiken, Liina ja Urmas jäime asjade valvesse. Parasjagu liikus Tbilisis ringi kohalik president mingite tähtsate ninadega ning kogu linn oli pungil politseist, isegi kadetid olid välja aetud.

Leiti hotell. Maja number, kus hotell asuma pidi oli kruvitud huvitava maja külge Maja ees oli tellistel vana autoromu, maja fassaad oli toetatud ning maja ise kohe-kohe pooleks vajumas. Heh..he..e, võttis kokutama. Õnneks selgus, et see ei ole siiski meie hotell. Maja, mis pidi meile koduks olema veel kaheks ööks asus äbariku taga. Hotell oli väga hubane ning omanik väga tore.
Poisid said esimeseks ööks šiki toa, tütarlapsed kolisid kabineti taga asuvasse raamatukogusse ;))

Ivo leppis õekeste ehedatega (õekesed rongist) kokku ekskursiooni Tbilisis. Nad on kunagi giiditööga tegelenud ning said hästi hakkama. PS Naisgrusiinid on korralikud, nii ka õeksed ehedad. Ivo jäi pika, pika ninaga.

Sume õlleõhtu/-öö terrassil. Juttu jätkus varaste tundideni. Vrrrr.

No comments: